x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri internaţionale

Noaptea Lungă a Muzeelor - Filosofie online (Bolivia)

Noua Acropolă

24 iulie 2020


Organizația Noua Acropolă a fost prezentă la evenimentul „Noaptea Lungă a Muzeelor ​​2020” organizat de municipalitățile din orașele La Paz și Santa Cruz. Au fost șase nopți de activități virtuale interesante care au inclus expoziții interactive, ateliere, discuții și colocvii pe diverse teme.

Cantina socială "Concordia" (Valencia, Spania)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


Din bucătăria socială și din cămara pentru solidaritate „Concordia”, voluntarii din Organizația Noua Acropolă Valencia continuă să fie alături de familiile cele mai nevoiașe.

Să recuperăm camaraderia (Los Angeles, SUA)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


În urma demonstrațiilor contra discriminării rasiale, multe magazine au fost jefuite sau arse, iar proprietarii au văzut ruinată munca lor de o viață. Observând frustrarea și furia lor, am înțeles că rolul nostru în această poveste este, în primul rând, acela de a încuraja fraternitatea și de a întări din nou sentimentul de grijă și solidaritate.

Podcast: Punctul de vedere filosofic (El Salvador)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


Organizația Noua Acropolă El Salvador vă prezintă podcastul „Punctul de vedere filosofic” în care puteți găsi diferite teme abordate din punct de vedere filosofic.

Activități alternative în perioada Covid-19 (Heredia, Costa Rica)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


În contextul noii situații provocate de pandemie, sediul Heredia al Organizației Noua Acropolă a promovat noi forme de menținere a activității, prin cultivarea grădinilor urbane.

Atelier de Yi Ching online (Ungaria)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


În perioada de carantină, în sediul Székesfehérvár al Organizației Noua Acropolă, a fost organizat un seminar de Yi Ching online în 6 părți.

Conferințele continuă ... online (Praga, Republica Cehă)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


În a doua jumătate a lunii martie 2020, guvernul Republicii Cehe a declarat stare de urgență și carantină la nivel național.

Prelegeri filosofice live în perioada de carantină (Brazilia)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


Datorită restricțiilor privind activitățile publice în timpul COVID-19, școlile noastre au adaptat o parte dintre activități, cum ar fi conferinţele publice, pentru mediul online.

Discuție - colocviu: Arta și inspirația (Panama)

Noua Acropolă

5 iulie 2020


Am sărbătorit Ziua Mondială a Artei pe 15 aprilie – aceasta fiind ziua de naștere a lui Leonardo da Vinci.

Ziua Pământului (Franța)

Noua Acropolă

25 iunie 2020


Ziua Pământului este un eveniment internațional dedicat educației și respectului pentru mediul înconjurător, iar pe 22 aprilie am sărbătorit a 50-a aniversare [1]. În 2009, Națiunile Unite au numit această dată drept „Ziua Internațională a Mamei Pământ”

Campanie de solidaritate (Montevideo, Uruguay)

Noua Acropolă

25 iunie 2020


De această dată am livrat peste 190 de kilograme de haine către diferite instituții care oferă sprijin persoanelor aflate în situații de vulnerabilitate socială.

Discuție online: "Bushido. Calea războinicului" (Belgrano, Argentina)

Noua Acropolă

25 iunie 2020


Sediul Belgrano al Organizației Noua Acropolă a susținut, pe o platformă virtuală, prelegerea „Bushido, calea războinicului”, prezentată de profesorul Matias Taiah.