x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri naţionale

Acțiune umanitară

Noua Acropolă Constanța

2024-01-07


Luni 18 decembrie 2023 voluntarii Noua Acropolă Constanța au mers la Școala Generală din satul Făurei (județul Constanța) cu rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării pentru elevii școlii.  

Sărbători și colinde alături de prieteni noi

Noua Acropolă Timișoara

20 decembrie 2023


În ultimele săptămâni ale anului 2023, voluntarii acropolitani din Timișoara au sădit semințele unei prietenii ce se anunță a fi una frumoasă și de lungă durată. Împreună cu beneficiarii Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Francisc”, am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pregătind un cor inimos de colindători.

Micul Prinț la Centrul de Plasament Pinocchio din București

Noua Acropolă București

17 decembrie 2023


Duminică, 10 decembrie, câțiva membrii din Asociația Culturală Noua Acropolă București au fost la Centrul de Plasament Pinocchio din București unde au susținut o reprezentație cu piesa „Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery.

Despre simbolismul focului. Atelier de creație lumânări

Noua Acropolă Oradea

16 decembrie 2023


  Sâmbătă, 16 decembrie, la sediul Asociației Noua Acropolă din Oradea, s-a desfășurat o întâlnire dedicată simbolismului focului, luminii și lumânărilor. 

Ziua Mondială a Filosofiei aniversată de Noua Acropolă București

Noua Acropolă București

15 decembrie 2023


În acest an, Noua Acropolă București a aniversat Ziua Mondială a FIlosofiei printr-o serie de conferințe publice dedicate iubitorilor de înțelepciune.  

Ziua Mondială a Filosofiei aniversată la Constanța

Noua Acropolă Constanța

21 noiembrie 2023


Noua Acropolă Constanța a sărbătorit Ziua Mondială a Filosofiei printr-o serie de evenimente dedicate valorii filosofiei în zilele noastre.

Acțiune ecologică de plantare de copaci în județul Călărași

Noua Acropolă București

21 noiembrie 2023


Sâmbătă, 18 noiembrie ne-am alăturat unui proiect de împădurire din județul Călărași. Voluntarii din Noua Acropola Bucuresti , cu entuziasm și voie bună, au plantat peste 100 de frasini.  

Ziua Filosofiei 2023

Noua Acropolă Oradea

18 noiembrie 2023


  În fiecare an, Organizația Internațională Noua Acropola celebrează în filialele sale Ziua Mondiala a Filosofiei. Inițiativa aniversării acestei zile aparţine Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) deoarece filosofia este disciplina care încurajează gândirea critică şi independentă, fiind capabilă să promoveze atât o mai bună înţelegere a lumii înconjurătoare, cât şi toleranţa, acceptarea altor puncte de vedere.  

Micul Prinț la Școala Gimnazială din Sălcioara (jud.Ialomița)

Noua Acropolă București

31 octombrie 2023


Sâmbătă, 28 octombrie, membrii din Asociația Culturală Noua Acropolă București, au prezentat piesa de teatru „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupery la Școala Gimnazială din Sălcioara (jud.Ialomița).

Atelier (de aranjamente florale:): Ikebana - arta si filosofie

Noua Acropolă Oradea

15 octombrie 2023


Duminică, 15 octombrie, la sediul Asociației Noua Acropolă din Oradea, s-a desfășurat o întâlnire dedicată artei și filosofiei Ikebana.

Filosofie pentru viață

Noua Acropolă Oradea

24 septembrie 2023


În 24 septembrie 2023, a avut loc premiera prezentării "Filosofie pentru viață" pe canalul de YouTube Noua Acropolă România.   

Atelier de pictură

Noua Acropolă Oradea

26 august 2023


Sâmbătă, 26 august, în curtea sediului Noii Acropole din Oradea, a avut loc un atelier de pictură pe reproducere arheologică din Civilizația Egiptului Antic.