x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Principiile Noii Acropole
PRINCIPIUL I

Promovarea unui Ideal de fraternitate internațională, bazată pe respectarea demnității umane, mai presus de diferențe de rasă sau sex, culturale, religioase, sociale etc.


PRINCIPIUL II

Cultivarea dragostei pentru Înțelepciune prin studiul comparat al filosofiilor, religiilor, științelor și artelor, pentru a promova cunoașterea ființei umane, a legilor Naturii și a Universului.


PRINCIPIUL III

Dezvoltarea celor mai bune aspecte ale potențialului uman, favorizând realizarea ființei umane ca individ și integrarea sa în societate și în natură, ca element activ și conștient ce poate îmbunătăți lumea.

Filosofie

AFLĂ MAI MULT

Cultură

AFLĂ MAI MULT

Voluntariat

AFLĂ MAI MULT

CITATUL ZILEI

Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi.


MARCUS AURELIUS

Ştiri

Acțiune umanitară

Noua Acropolă Constanța

2024-01-07


Luni 18 decembrie 2023 voluntarii Noua Acropolă Constanța au mers la Școala Generală din satul Făurei (județul Constanța) cu rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării pentru elevii școlii.  

AFLĂ MAI MULT

Sărbători și colinde alături de prieteni noi

Noua Acropolă Timișoara

20 decembrie 2023


În ultimele săptămâni ale anului 2023, voluntarii acropolitani din Timișoara au sădit semințele unei prietenii ce se anunță a fi una frumoasă și de lungă durată. Împreună cu beneficiarii Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Francisc”, am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pregătind un cor inimos de colindători.

AFLĂ MAI MULT

Micul Prinț la Centrul de Plasament Pinocchio din București

Noua Acropolă București

17 decembrie 2023


Duminică, 10 decembrie, câțiva membrii din Asociația Culturală Noua Acropolă București au fost la Centrul de Plasament Pinocchio din București unde au susținut o reprezentație cu piesa „Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery.

AFLĂ MAI MULT

Evenimente

CINE A FOST NAPOLEON?

Noua Acropola Constanța

Prelegere filosofică

25 februarie 2024

AFLĂ MAI MULT

Arhitectura sacră în Egiptul Antic. Templul egiptean

Noua Acropola București

Prelegere filosofică

27 februarie 2024

AFLĂ MAI MULT

Noua Acropolă în lume

VEZI TOATE LOCAŢIILE