x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Reîncarnarea în Egiptul antic. Conferință susținută de Fernand Schwarz (Paris, Franța)

NOUA ACROPOLĂ

21 iunie 2020

În sediul Organizației Noua Acropolă Paris 5 a avut loc o conferință excepțională live pe Facebook pe tema reîncarnării în Egiptul antic. Prelegerea a fost susținută de către antropologul și filosoful Fernand Schwarz, fondatorul Organizației Noua Acropolă din Franța.

Doctrina reîncarnării este foarte prezentă în Orient și, de asemenea, în învățăturile lui Pitagora, dar nu știm prea multe despre aceasta din punctul de vedere al egiptenilor. Principiul reîncarnării este, însă, inima metafizicii din Egiptul antic, dând viață uneia dintre cele mai minunate și durabile civilizații din istorie.

În acest moment, al revenirii din carantină, doctrina reîncarnării este o sursă de învățături prețioase despre natură și despre transformările conștiinței.

Cartea egipteană a morților, prin scena psihostaziei (cântărirea sufletului), ne povestește despre diferitele stări de conștiință ale sufletului uman pentru a renaște într-o altă formă. În acest fel, ne transmite chei foarte actuale pentru a înțelege etapele de transformare a conștiinței de la moarte la renaștere, similar experienței de trecere de la perioada de carantină, la ieșirea din carantină.

O seară pentru a ne cufunda în misterele „Vieții de după viață” în conformitate cu învățăturile înțelepciunii egiptene antice.