x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Acțiune socio-umanitară pentru copiii din Casele Familiale din Tinca și Bratca

Noua Acropolă Oradea

5 martie 2022


În toamna trecută, Noua Acropolă Oradea și-a propus să desfășoare periodic acțiuni umanitare pentru copiii orfani din județul Bihor. 

Acțiune socio-umanitară pentru persoanele defavorizate

Noua Acropolă București

2022-03-15


În vremurile tulburi pe care le traversăm avem nevoie de acțiuni constante realizate cu bunăvoință și cu inima deschisă.

Noua Acropolă România ajută refugiații din Ucraina

Noua Acropolă Cluj-Napoca

2022-03-15


În aceste vremuri dificile, voluntarii din Noua Acropolă România s-au mobilizat pentru a ajuta refugiații din Ucraina.  

Poezii filosofice

Noua Acropolă Oradea

3 martie 2022


Joi, 3 martie, la sediul Organizației Noua Acropolă Oradea cu transmitere și online a avut loc un dialog despre poeziile ”Odă în metru antic” de Mihai Eminescu, ”Eu nu strivesc corola de minuni a lumii” de Lucian Blaga, ”Profetul - despre Frumusețe” de Kahil Gibran, ”Grădina Tainei - întrebarea 3” de Mahmoud Șabestari și ”Ce-i înțelept? Să bucuri cămările ființei” de Omar Khayyam.

Florența - Steaua Renașterii

Noua Acropolă Oradea

13 februarie 2022


Duminică, 13 februarie, pe canalul YouTube Noua Acropolă România a fost difuzată prezentarea „Florența. Steaua Renașterii”.  

De vorbă cu... Micul Prinț

Noua Acropolă Oradea

29 ianuarie 2022


Vineri, 29 ianuarie, filiala Oradea a Organizației Noua Acropolă a invitat publicul la un dialog despre Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupery.

Acțiune ecologică în Grădina Botanică din București

Noua Acropolă București

2022-03-06


Voluntarii din Noua Acropola au dat o mana de ajutor in Grădina Botanică "D. Brandza", Universitatea din București pentru a aduce primavara mai aproape Miscare, aer curat si bucuria de a descoperi natura care se trezeste la viata!

Acțiune socio-umanitară pentru persoanele fără adăpost

Noua Acropolă București

2022-02-07


La finalul lunii ianuarie am fost, din nou, alături de persoanele fără adăpost prin organizarea unei acțiuni umanitare la centrul de zi Samusocial din București.

Stăpânirea minții (idei inspirate din Dhammapada) (Oradea, România)

Noua Acropolă Oradea

28 noiembrie 2021


În cadrul programului de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Filosofiei, la sediul Noua Acropolă din Oradea a avut loc în luna noiembrie 2021, prelegerea "Stăpânirea minții (idei inspirate din Dhammapada)", difuzată în direct pe Facebook.

Ziua Mondială a Filosofiei în România

Noua Acropolă București

2021-12-24


În acest an, Ziua Mondială a Filosofiei a fost marcată în România printr-o serie de evenimente online, desfășurate de-a lungul lunii noiembrie.

Acțiune socio-umanitară pentru persoanele fără adăpost

Noua Acropolă București

2021-12-12


In luna noiembrie, Noua Acropolă din București a organizat o acțiune umanitară la centrul de zi al asociației Samusocial. În cadrul acestuia se oferă servicii de asistență socială, medicală și psihologică pentru persoanele fără adăpost.