x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Timpul, prieten sau dușman

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Biblioteca Octavian Goga din Cluj, sala et.3: Joi, 18 noiembrie 2021

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0740.066.658

na-cluj@noua-acropola.ro

Timpul nostru este extrem de prețios și azi, parcă mai mult ca niciodată, trăim într-o epocă în care totul este foarte accelerat și ne luptăm constant cu lipsa lui. Dar oare de ce nu avem timp și cum am putea să ne facem timp?
Seneca spunea în urmă cu aproape 2000 de ani: "Viața este destul de lungă și ne-a fost dată din belșug pentru înfăptuirea celor mai înalte lucruri, cu condiția să știm să ne-o chibzuim".
În cadrul programului de evenimente dedicate Zilei Internaționale a Filosofiei, vă invităm la o dezbatere în care vom aborda, într-o manieră filosofică și practică problematica, timpului pe care putem să îl transformăm din dușman în prieten, utilizând sfaturilor filosofilor stoici, dar și a celor contemporani.

Evenimentul este gratuit, se va desfășura la Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, sala de la et. 3 din Cluj-Napoca și va fi organizat într-un format hibrid. Atât pentru prezența fizică cât și pentru a primi linkul către accesul online vă rugăm să vă înscrieți la adresa de e-mail na-cluj@noua-acropola.ro sau la numărul de tel. 0720282748.
Vă așteptăm!