x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Zilele Porților Deschise la Timișoara

NOUA ACROPOLĂ TIMIșOARA

28 septembrie 2015

În lunile iulie și septembrie, Noua Acropolă Timișoara și-a deschis larg porțile celor interesați să descopere filosofia și cum aceasta poate deveni practică.

Pe parcursul acestor Zile ale porților deschise, cei prezenți au făcut un tur al școlii noastre de filosofie, au aflat mai multe despre proiectele noastre de cultură și voluntariat și au participat la câteva ateliere interesante de Feng Shui sau de reciclare și confecţionare a hârtiei. Au fost de asemenea și câteva momente dedicate artelor, prin atelierele de pictură pe basorelief, interpretare de muzică și poezie și punerea în scenă a două piese de teatru despre ”Momo și hoții de timp” și ”Mitul peșterii” de Platon. Atelierele "Arta renașterii interioare", "7 metode de ecologizare a lumii emoționale" și "5 minute de Filosofie" au completat programul de activități, prin discuții deschise despre diverse metode de ecologizare a ființei umane.

Deși aceste zile s-au încheiat, ușile noastre rămân deschise pentru cei care doresc să participe la cursurile și activitățile pe care le propunem pentru perioada următoare.