x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

COMUNICATUL ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE NOUA ACROPOLĂ

NOUA ACROPOLĂ BUCUREșTI

2022-03-10

În fața suferinței poporului ucrainean, Organizația Internațională Noua Acropolă dorește să-și exprime sprijinul și solidaritatea în numele miilor de asociați ai săi din peste cincizeci de țări de pe cinci continente. OINA deplânge orice acțiune armată și pledează pentru soluționarea pașnică a conflictelor

Așa cum a declarat președintele internațional Carlos Adelantado: „Principiile noastre în favoarea unirii dintre oameni și popoare, mai presus de toate diferențele ce țin de credințe, culturi și sisteme politice, sunt valabile acum mai mult ca niciodată”. El a subliniat angajamentul Noii Acropole de a uni eforturile asociaților săi, pentru a-i sprijini și ajuta pe cei care suportă efectele războiului între țările vecine, în special pe civilii lipsiți de apărare.

În acest sens, voluntarii OINA din sediile lor din întreaga lume colaborează cu numeroase organizații umanitare pentru a atenua, pe cât posibil, situația severă care afectează deja mii și mii de refugiați, în majoritate copii, tineri sau persoane în vârstă. Deoarece, așa cum a declarat secretarul general al Națiunilor Unite, „într-un război, oamenii nevinovați sunt cei care plătesc cel mai mare preț”.

Noua Acropolă speră că acest conflict va fi rezolvat cât mai repede posibil și dorește ca pacea să se reinstaureze în cel mai scurt timp.