x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Expoziție - Filosofie și Știință

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Palatul Culturii, holul Muzeului Științei și Tehnicii "Ștefan Procopiu": 28 ianuarie- 15 februarie

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0741 394 303

na-iasi@noua-acropola.ro

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația „Noua Acropolă” Iași organizează, în perioada 28 ianuarie – 15 februarie 2020, expoziția documentară „Filosofie și Știință”.


 Informații despre personalități remarcabile ca Democrit, Immanuel Kant și Nikola Tesla, dar și despre teoria relativității, mecanica cuantică sau teoria corzilor vor fi prezentate publicului prin intermediul acestei succinte expoziții.
Vernisajul va avea loc miercuri 29 ianuarie 2020, ora 18.30, în sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii, fiind urmat de vizionarea unui material multimedia produs de Asociația „Noua Acropolă” Iași, intitulat „Frumusețea Universului”, care abordează detalii despre sistemul solar, ipoteze cu privire la evoluția universului și multe alte informații interesante din astronomie.
De asemenea, în cadrul unui moment interactiv cu publicul vor avea loc discuții despre rolul omului în Univers și modalități prin care putem să colaborăm cu Natura fără a o polua.
În zilele de weekend, sâmbăta și duminica, 1- 2 februarie 2020, respectiv 8 – 9 februarie 2020, voluntari ai Asociației „Noua Acropolă” vor fi în zona planșelor expoziționale pentru a dialoga cu publicul pe subiecte legate de știință și filozofie, domenii ce încearcă să descopere Adevărul și să caute Cunoașterea.
Vă așteptăm să vizitați această expoziție temporară, cu acces gratuit!