x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Călătorie în universul corpului uman

TAXĂ DE PARTICIPARE: 100 lei, reducere pentru elevi, studenți și pensionari

Sediul Noua Acropola, Str. Republicii, nr. 64: 10-11 august

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0755 292 542

na-oradea@noua-acropola.ro

#DragdeCunoaștere – Călătorie în universul corpului uman

Oradea, 10-11 august 2019

Într-o perioadă în care atenția lumii pare să fie acaparată de problemele globale și cantitățile uriașe de informație, ne propunem o perspectivă diferită. O privire spre interiorul nostru și al lumii vii. Este organismul nostru un simplu mecanism sau fiecare proces ascunde un mic univers?

Asociația Culturală Noua Acropolă vă lansează invitația de a participa la un dialog interactiv din seria #DragdeCunoaștere – Călătorie în universul corpului uman, 10-11 august, în Oradea

Împreună cu Carmen Chifiriuc, membru al Asociației Culturale Noua Acropolă și profesor de microbiologie și imunologie la Universitatea din București, vom discuta din perspectivă filosofică despre concepte și procese biologice de interes larg, cum ar fi macromoleculele biologice, organizarea, creșterea și diviziunea celulară, apoptoza sau arta de a muri a celulelor vii, comunicarea intercelulară, reglarea activității celulare, transmiterea influxului nervos, sistemul imunitar sau creierul nostru difuz, micro-și macronutrienții, rolul ionilor în funcționarea organismului, interacțiunea organismului uman cu mediul său natural sau alte elemente legate de domeniul biologiei ca știință, dar și ca filosofie a vieții.

Întâlnirea se adresează publicului larg, pasionat de știință, cercetare și, în aceeași măsură, interesat de ceea ce este nou și util omului modern.

Numărul de locuri este limitat. Înscrieri se fac la telefon 0755 292 542.

Taxa de participare este 100lei.

(Reducere pentru pensionari, elevi și studenți )