x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri naţionale

Delia Steinberg Guzman, preşedintele onorific al Noua Acropolă, a încetat din viaţă

Noua Acropolă București

15 august 2023


Vă informăm cu mare tristețe că profesoara Delia Steinberg Guzmán a decedat în Spania. Dânsa a fost timp de 29 de ani Președinta Organizației Internaționale Noua Acropolă, iar după numirea actualului Președinte, Jose Carlos Adelantado Puchal, a exercitat funcția de Președintă onorifică.

Acțiune de voluntariat la Centrul pentru refugiați Edmond Nicolau

Noua Acropolă București

11 iulie 2023


În prima zi a luni iulie, am organizat o noua acțiune umanitară la Centrul de Refugiați din Ucraina Edmond Nicolau.

Târg de Voluntariat

Noua Acropolă Constanța

16 mai 2023


Marți 16 mai, am participat la Târgul de voluntariat organizat de Liceul Teoretic „Ovidius” și am prezentat elevilor valoarea voluntariatului pentru individ și comunitate.  

Festivalul Copiilor Oradea 2023

Noua Acropolă Oradea

01 iunie 2023


Joi, 1 iunie, de Ziua Internațională a copiilor, membrii din Oradea ai Asociației Noua Acropolă au organizat două ateliere de pictură pe basorelief. 

Târgul de carte Gaudeamus Oradea

Noua Acropolă Oradea

10 mai 2023


În perioada 10-14 mai 2023, membrii voluntari ai Asociației Noua Acropolă au participat la Târgul de carte Gaudeamus organizat in Piața Unirii, Oradea. 

Expoziție Estivală de Reproduceri Arheologice și Carte 2023

Noua Acropolă Constanța

30 aprilie 2023


Duminică 30 aprilie, Noua Acropolă Constanța a redeschis Expoziția Estivală de Reproduceri Arheologice și Carte la malul mării, pe Faleza Casinoului. Voluntarii sunt prezenți în fiecare sfârșit de săptămână pentru a prezenta istoria și simbolismul pieselor și a dialoga pe baza ideilor filosofiei practice.

Târgul de Paște 2023

Noua Acropolă Oradea

8 aprilie 2023


În perioada 8-15 aprilie 2023, membrii voluntari ai Asociației Noua Acropolă au oferit publicului orădean două ateliere de pictură pe basorelief și o discuție cu tema: "Dialog despre ființa umană", în cadrul Târgului de Paști 2023.  

Ziua Pământului

Noua Acropolă Oradea

22 aprilie 2023


În 22 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Pământului, filiala Oradea a Noii Acropole România a organizat o întâlnire pentru membrii. 

Acțiune socio-umanitară pentru persoanele defavorizate

Noua Acropolă București

26 aprilie 2023


În acest weekend, ne-am reunit forțele și am strâns donații pentru Centrul de refugiați “Edmond Nicolau” și pentru Centrul de zi Samusocial.

Sufletul femeii - prelegeri dedicate aniversării Zilei Femeii

Noua Acropolă București

26 martie 2023


Cu ocazia lunii martie, în care este sărbătorită femeia, în sediul Noua Acropola Bucuresti au avut loc două prelegeri sub genericul „Sufletul femeii”, care ne-au prilejuit întâlnirea cu cele patru arhetipuri feminine, reprezentate prin cele patru zeițe ale mitologiei grecești, Afrodita, Atena, Demeter și Hera.

Acțiune socio-umanitară la Centrul pentru refugiații din Ucraina București

Noua Acropolă București

16 februarie 2023


În luna februarie, am continuat acțiunile noastre de voluntariat cu o noua vizită la centrul pentru refugiații din Ucraina.

Acțiune umanitară

Noua Acropolă Constanța

29 ianuarie 2023


Am început noul an cu o acțiune care vine în sprijinul educației copiilor din mediul rural: colectare de haine groase, încălțăminte și rechizite pentru elevii ciclului primar și gimnazial al școlii din Făurei, județul Constanța.