x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Amenajarea Centrului de primire în regim de urgență a copiilor străzii

NOUA ACROPOLĂ IAșI

16 aprilie 2014

În cadrul proiectului ”Fulgi de Speranță” organizat de Fundația Speranță pentru Îngerași, membrii Noii Acropole Austria și ai Noii Acropole Iași au realizat o donație cu care s-a renovat, amenajat și dotat centrul pentru copii nevoiași.

Centrul de primire urgențe funcționează în cadrul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția copilului Iași, fiind locul în care sunt aduși toți copiii cu probleme apărute din diferite motive: abandon familial, abuzuri, cerșetorie, condiții improprii de trai.

Ca urmare a faptului că investiția necesară pentru dotarea centrului se ridica la o sumă mare, Noua Acropolă și-a unit forțele cu Fundația Speranță pentru Îngerași şi împreună au realizat o cameră de joacă, un dormitor şi un foişor în aer liber, toate prevăzute cu lucrurile necesare pentru viaţa copiilor din centru: paturi, măsuţe, scaune, corpuri de mobilier, dulăpioare, televizor, covoare, mochetă, jocuri şi multe altele.

O altă acţiune care confirmă angajamentul Noii Acropole de a participa în mod concret şi altruist la construirea unei lumi mai bune pentru toţi cei din jurul nostru.