x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Despre cunoașterea de sine - după Socrate

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Sala "Ștefan Procopiu", Palatul Culturii Iași: Miercuri, 30 octombrie 20

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0741 394 303

na-iasi@noua-acropola.ro

Istoria gândirii a fost marcată de o serie de personaje remarcabile. Multe dintre preocupările noastre au fost reflectate în operele și meditațiile lor. Noua Acropolă Iași în colaborare cu Muzeul Științei și Tehnicii ”Ștefan Procopiu” vă invită la o nouă serie de prelegeri care ne va apropia de mari personalități din trecutul omenirii. De data aceasta, ne vom îndrepta atenția spre câțiva filosofi importanți și ideile lor, idei care au permis civilizației să ajungă la culmile pe care azi le admirăm.
Pentru început vă propunem o întâlnire cu Socrate, înțeleptul grec care a inspirat și îi inspiră încă pe toți cei care pornesc pe drumul cercetării marilor întrebări. Iar pentru că una dintre preocupările sale principale a fost omul, vă invităm la o discuție despre cunoașterea de sine. Cine suntem? Cât de bine ne cunoaștem? Cât de interesați suntem de a afla mai multe despre noi? Și nu în ultimul rând, cum putem să ne întâlnim cu noi înșine?
Prelegerea va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 19 în sala ”Ștefan Procopiu” din cadrul Palatului Culturii. Intrarea este liberă. Prezintă Marius Andro.
Informații suplimentare la numărul de telefon 0741.394.303.

Intrarea este liberă!