x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Cultivarea caracterului și dezvoltarea personalității

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

KF, Piața Avram Iancu, nr. 11: Marți, 11 iulie 2017

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

+40 744 781 989

na-arad@noua-acropola.ro

A ști să alegem luptele care merită duse și cum să ieșim victorioși în urma lor reprezintă o artă de a trăi, implică discernământ și seninătate, bunătate și modestie și nu în ultimul rând un simț al datoriei împlinite. 

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită la două întâlniri interactive: Misterioasa Artă de a Învinge și Cultivarea caracterului și dezvoltarea personalității, ambele având ca temă comună viața cu provocările ei și posibilitățile de a le întâmpina pregătiți.

Când? 4 și 11 iulie de la ora 18
Unde? KF, piața Avram Iancu, nr. 11
Cine? Moderator este Anda Nacu, responsabil Noua Acropolă Arad

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă confirmați prezența până în ziua evenimentului, ora 12, sunând la nr. de telefon: 0744 781 989
Intrarea este liberă!
Buna dispoziție este ingredientul necesar pentru o seară reușită petrecută între prieteni. 
Vă așteptăm cu drag!

"... Una dintre cele mai mari greşeli pe care le comitem astăzi, atunci când ne aflăm în faţa unei scări, este că privim ansamblul în sine şi ne propunem să urcăm sau nu întreaga scară. Aceasta nu este atitudinea psihologică potrivită pentru a înfrunta greutăţile, ci trebuie să ne propunem să urcăm treaptă cu treaptă. Care este problema mea imediată? Această treaptă, nu aceea, ci aceasta! Dacă ne ridicăm privirea exagerat de sus... este uşor să ne împiedicăm de primele trepte şi să ne afundăm în abis. Trebuie să ştim unde vrem să ajungem, dar pas cu pas, încet, fără să faci prea multe planuri. Dacă vom şti să cerem sprijin, va exista întotdeauna un Înger blând, adevărat sau visat, care ne va lua de mâna dreaptă şi ne va ajuta pe drum..."
Prof. Jorge Angel Livraga, Fondator şi Primul Director Internațional al Organizației Internaționale Noua Acropolă