x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Osiris și puterea transformării interioare

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Pagina de facebook Noua Acropola Cluj: 20 noiembrie 2021

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0740.066.658

na-cluj@noua-acropola.ro

Coloana vertebrală a culturii și civilizației egiptene a fost raportarea la sacru, care orientează viața omului și îi dă sens. Zeii sunt pentru egipteni (ca și pentru toate popoarele antice) forțe ale naturii, sunt arhetipuri precum Maat - zeița dreptății, cea care aduce ordinea, echilibrul și armonia lumii prin exercitarea justiției.

Pentru a ajunge la sine însuși, pentru a fi complet, omul trebuie să treacă prin multe experiențe, în care să se transforme, să se purifice și să se îmbogățească. Osiris și mitul dispariției sale ne vorbesc despre puterea omului de a se transforma și a depăși o formă de existență veche pentru a construi una nouă, mai bună. Ne aduce aminte de capacitatea noastră de a depăși problemele vieții, de a trăi cu contradicțiile și a le echilibra, despre a găsi soluții mai bune pornind din interior, din propria inimă și conștiință purificate prin efortul propriu.

Vă invităm să decoperim împreună semnificațiile acestor simboluri egiptene, într-un moment în care avem nevoie de puterea transformării interioare pentru a găsi soluții mai bune pentru viață.

Evenimentul este online și participarea gratuită.
Vă așteptăm!