x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noua Acropolă București la Târgul de Carte Gaudeamus

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Complex Expozițional Romexpo, pavilionul B2, stand 64: 07-11 decembrie 2022

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

031 4052024 Mobil: 0723 332 633

na-bucuresti@noua-acropola.ro

Vă invităm să vizitați standul Editurii Noua Acropolă (stand 64) la Târgul de Carte „Gaudeamus” Radio România și să fiți prezenți la evenimentele desfășurate la stand:

  • Joi, 08 decembrie ora 19:00 – Prezentarea revistei „Noua Acropola - o viziune filosofica asupra lumii”, susținută de Mihaela Brătuianu, Noua Acropolă.

Revista a fost lansată online, la adresa https://www.noua-acropola.ro/editura/reviste/ în martie 2021, cu o apariție trimestrială, ajungând în prezent la numărul 7.

Revista cuprinde articole scrise de membrii Asociației Culturale Noua Acropolă. Paginile revistei reflectă domeniile promovate de asociație, respectiv filosofia, cultura și voluntariatul. Există rubrici permanente, cum ar fi „Artă și simboluri”, prezentare de carte, ecologie, dar și multe articole despre personalități din domeniul științei, culturii, teme de psihologie etc.

  • Vineri, 09 decembrie ora 19:00 – Lansarea cărții „Drumul către victorie” de Delia Steinberg Guzmán, susținută de Anca Păunescu, Noua Acropolă.

Prof. Delia Steinberg Guzmán, Președinte de Onoare al Asociației Internaționale Noua Acropolă, este licențiată în filosofie la Universitatea din Buenos Aires și a condus timp de 29 de ani Noua Acropolă la nivel internațional.

În cartea „Drumul spre victorie”, Prof. Guzmán ne oferă posibilitatea de-a înțelege viața ca pe o pasionantă aventură în căutarea victoriei.  Autoarea, care și-a dedicat cea mai mare parte a vieții studiului, practicii și transmiterii filosofiei atemporale, cu rădăcini în diferite culturi și civilizații, consideră că victoria este o stare de conștiință și că toți suntem îndreptățiți s-o atingem. Progresul depinde, în mare măsură, de încrederea pe care fiecare om o are în propriile forțe, de capacitatea de a învăța și de a dezvolta abilități necesare diferitelor etape ale drumului vieții, de a valorifica oportunitățile și de a-și îmbogăți sufletul prin întâlnirea cu alți drumeți care pășesc în aceeași direcție. Căci nimeni nu este singur.