x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

╚Üin├ónd cont de gravitatea ╚Öi imprevizibilitatea modului de r─âsp├óndire a actualei epidemii de coronavirus (COVID-19), ├«ncep├ónd cu ziua de vineri, 13.03.2020, se ├«ntrerupe p├ón─â ├«n 30.04.2020 (cu posibilitatea prelungirii perioadei de ├«ntrerupere) desf─â╚Öurarea tuturor activit─â╚Ťilor publice (conferin╚Ťe, expozi╚Ťii, mese rotunde, conversa╚Ťii filosofice, ac╚Ťiuni de voluntariat social sau de ecologie etc.), precum ╚Öi a cursurilor ╚Öi a altor forme de activitate pentru grupuri de participan╚Ťi ├«n spa╚Ťiile externe ╚Öi ├«n interiorul tuturor sediilor NA ├«n Rom├ónia (Bucure╚Öti, Arad, Cluj Napoca, Constan╚Ťa, Ia╚Öi, Oradea ╚Öi Timi╚Öoara). Vom ├«ncerca s─â p─âstr─âm leg─âtura prin mijloace de comunicare electronice ╚Öi, dac─â situa╚Ťia de criz─â se va prelungi, vom asigura continuitatea cursurilor (╚Öi, ├«n m─âsura posibilului, a altor forme de colaborare) cu ajutorul mijloacelor de comunicare audio-vizual─â existente (Skype etc.).

V─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru toate informa╚Ťiile suplimentare.

Ivo Ivanovici, director.

Ziua Mondială a Curățeniei 2019

NOUA ACROPOL─é CONSTANțA

26 septembrie 2019

Sâmbătă 21 septembrie a fost Ziua Mondială a Curățeniei. În Constanța s-au ecologizat zone de plajă, Parcul Tăbăcărie și Centrul Istoric.

Noua Acropolă a organizat curățenia siturilor arheologice din centrul vechi. Alături de alți voluntari am mers pe urmele vechilor civilizații care au construit orașul și am adunat deșeurile care acopereau vestigiile pline de amintiri. După îndepărtarea acestora și a buruienilor tenace, zidurile au ieșit triumfătoare la lumină.

În zona Porții de Nord a vechii cetăți Tomis, am descoperit o poșetă plină cu acte și obiecte personale. Și după câteva investigații am descoperit și proprietara.

Există în lume și nepăsare, dezordine, mizerie și hoție. Dar există și responsabilitate, ordine, puritate și onoare. Ține de noi să facem alegerea.