x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Voluntarii acropolitani au adus un zâmbet pe chipurile copiilor de la Centrul de Zi “Sf. Nicolae”

NOUA ACROPOLÄ‚ TIMIșOARA

25 decembrie 2013

Membrii voluntari ai Noii Acropole din Timișoara au continuat acțiunile de binefacere, din preajma sărbătorilor de iarnă, vizitându-i pe copiii de la centrul de zi “Sfântul Nicolae”. Pe lângă darurile oferite, spiridușii lui Moș Crăciun au pregătit o piesă de teatru de păpuși, care i-a purtat pe cei mici prin lumea de basm a Vrăjitorului din Oz. Spre bucuria noastră și copiii au dorit să ne transmită o parte din căldura și inocența lor, prin intermediul unui mic recital de colinde.

Am fost cu adevărat impresionați de buna creștere și de preocupările sănătoase ale copiilor de la centrul de zi Sfântul Nicolae, ținând cont că majoritatea dintre ei provin din familii numeroase sau dezbinate și pentru care perioada copilăriei nu este una tocmai ușoară. În rândul lor, am descoperit interes pentru muzică sau știință, dar mai ales dorința eroică de a răzbi în fața dificultăților vieții. Cu siguranță, acestea sunt roadele muncii depuse de doamnele care coordonează activitatea acestui centru, a căror grijă și dorință de a le oferi un mediu cât mai sănătos celor mici ne-a umplut de speranță.

Încurajați de cele întâlnite aici, ne dorim ca în viitorul apropiat să ne revedem cu noii noștri prieteni și să continuăm să le satisfacem o parte din nevoi, nu neapărat cele materiale, cât mai ales cele de suflet.