x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Dialog - Despre adevăratele binefaceri

Noua Acropolă Oradea

25 martie 2024


Luni, 25 martie, la sediul Asociației Noua Acropolă din Oradea, a avut loc o prezentare însoțită de discuții cu tema "Despre adevăratele binefaceri". Ideile prezentării au fost inspirate de către filosoful stoic Seneca.

Despre forța interioară - idei inspirate din filosofia stoică

Noua Acropolă București

31 martie 2024


Marți, 26 martie, la Biblioteca Metropolitană București, a avut loc conferința „Despre forța interioară - idei inspirate din filosofia stoică”.

Pe urmele marilor civilizații precolumbiene, la Noua Acropolă București

Noua Acropolă București

30 martie 2024


În weekend-ul 16-17 martie, am pornit din sediul Noua Acropolă București într-o călătorie pe urmele marilor civilizații precolumbiene.

Acțiuni de voluntariat socio-umanitar în București

Noua Acropolă București

28 martie 2024


În luna martie, acropolitanii bucureșteni au organizat colecte de alimente, produse de igienă, haine pentru persoanele fără adăpost ajutate de centrul Samusocial și pentru refugiații din căminul „Edmond Nicolau”.

Sufletul femeii - arhetipuri și mituri

Noua Acropolă București

27 martie 2024


În luna martie,dedicată femeii, în sediul Asociației Culturale Noua Acropolă din București au fost susținute două prelegeri dedicate arhetipurilor feminine Afrodita și Demeter, respectiv Atena și Artemis.  

Acțiune de voluntariat socio-umanitar pentru persoanele fără adăpost (Timișoara, România)

Noua Acropolă

22 februarie 2024


În luna februarie voluntarii acropolitani din Timișoara au revenit în vizită la prietenii de la Centrul pentru persoane fără adăpost „Sf. Francisc”.

Conferință despre Templul Egiptean la Biblioteca Metropolitană București

Noua Acropolă București

28 februarie 2024


Marți, 27 februarie, la Biblioteca Metropolitană București, am avut prilejul de a călători în Egiptul Antic și de a descifra semnificațiile profunde ale arhitecturii sacre egiptene.

Acțiune umanitară

Noua Acropolă Constanța

2024-01-07


Luni 18 decembrie 2023 voluntarii Noua Acropolă Constanța au mers la Școala Generală din satul Făurei (județul Constanța) cu rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării pentru elevii școlii.  

Sărbători și colinde alături de prieteni noi

Noua Acropolă Timișoara

20 decembrie 2023


În ultimele săptămâni ale anului 2023, voluntarii acropolitani din Timișoara au sădit semințele unei prietenii ce se anunță a fi una frumoasă și de lungă durată. Împreună cu beneficiarii Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Francisc”, am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, pregătind un cor inimos de colindători.

Micul Prinț la Centrul de Plasament Pinocchio din București

Noua Acropolă București

17 decembrie 2023


Duminică, 10 decembrie, câțiva membrii din Asociația Culturală Noua Acropolă București au fost la Centrul de Plasament Pinocchio din București unde au susținut o reprezentație cu piesa „Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery.

Despre simbolismul focului. Atelier de creație lumânări

Noua Acropolă Oradea

16 decembrie 2023


  Sâmbătă, 16 decembrie, la sediul Asociației Noua Acropolă din Oradea, s-a desfășurat o întâlnire dedicată simbolismului focului, luminii și lumânărilor. 

Ziua Mondială a Filosofiei aniversată de Noua Acropolă București

Noua Acropolă București

15 decembrie 2023


În acest an, Noua Acropolă București a aniversat Ziua Mondială a FIlosofiei printr-o serie de conferințe publice dedicate iubitorilor de înțelepciune.