x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Noutăţi în Editura Noua Acropolă

NOUA ACROPOLĂ

25 aprilie 2014

Ce facem cu inima și mintea? o întrebare asupra căreia fiecare om și-a îndreptat atenția măcar o dată în căutările sale, în încercarea de a găsi și scoate la iveală ce are mai bun în interior. Prin cartea sa, al cărui titlu este însăși întrebarea de mai sus, Delia Steinberg Guzmán, directoarea internațională O.I.N.A, dă un sens pașilor omului prin explicarea modului în care problemele și incertitudinile pot fi depășite, iar virtuțile pot fi integrate în viața cotidiană.

Cartea vorbește cititorului despre valori precum liniște interioară, succes, fericire, justețe și tinerețe și îl invită să le pună în aplicare prin gândire, sentiment și acțiune. Ideile ar trebui să prindă viață, să vibreze prin căldura sentimentelor și să devină realități concrete prin acțiune, pentru ca omul să trăiască potrivit caracteristicilor umane.

A doua noutate editorială este traducerea unei lucrări a lui Fernand Schwarz, antropolog, filosof, dar și fondatorul filialei franceze a Noii Acropole: Concentrare și trezire interioară – după budismul tibetan

Acesta ne explică faptul că prin intermediul minții, omul înțelege tot ceea ce îl înconjoară, conferindu-i acesteia o importanță aparte. Fiind cea care găsește soluții, mintea trebuie să fie caracterizată de claritate și luciditate.

Într-o lume a contrastelor și conflictelor, redescoperirea căii spre concentrare se constituie pentru omul contemporan într-o reală șansă de a învăța să-și reconcilieze contrariile și să se situeze în centrul său propriu.

Cartea oferă și exerciții practice de exersare a concentrării pentru a fi în ajutorul celui care se caută pe sine în mod constant și conștient.

Vă invităm să descoperiți învățăturile cuprinse în paginile noilor cărți apărute în editura Noii Acropole în speranța că vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi considerabil propria existenţă.