Ştiri recente

Acțiune ecologică la mare

Noua Acropolă Constanța

31 martie 2014


În luna martie, Noua Acropolă Constanța a adus impulsul primăverii în mijlocul orașului. Membrii acropolitani, alături de alți voluntari constănțeni, au curăţat siturile arheologice din centrul istoric al oraşului.

Noua Acropolă la Angajatori de Top

Noua Acropolă Timișoara

20 martie 2014


Numeroşi studenţi, tineri şi adulţi în căutare de noi provocări profesionale s-au strâns în 14 și 15 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, unde a avut loc târgul de cariere Angajatori de TOP.

Filosofie pentru viață în Oradea

Noua Acropolă Oradea

17 martie 2014


În 11 martie 2014, Noua Acropolă a susținut prima prelegere filosofică în Oradea. Pornind de la viața și creația lui Leonardo da Vinci, au fost prezentate câteva dintre ideile filosofiei despre om, sensul vieții, genialitate și libertate. 

Noi prelegeri filosofice în Timișoara

Noua Acropolă Timișoara

11 martie 2014


Începând cu luna februarie, Noua Acropolă din Timișoara a lansat o nouă serie de prelegeri filosofice. 

Noua Acropolă a poposit pe tărâmuri orădene

Noua Acropolă Oradea

4 martie 2014


În martie, Noua Acropolă a deschis un nou sediu în Oradea. Prin intermediul filialelor sale aflate în peste 50 de țări, Organizația Internațională Noua Acropolă propune un program de cursuri care oferă fiecărui individ instrumente pentru o mai bună cunoaştere de sine, a societăţii și a istoriei.

Noua Acropolă, o destinație culturală

Noua Acropolă Iași

10 februarie 2014


În perioada 31 ianuarie - 2 februarie s-a desfășurat la Palas Mall evenimentul intitulat "Destinații culturale la Iași", proiect ce reunește instituții și organizații cu profil cultural oferindu-le anual posibilitatea de a prezenta publicului sfera de activități desfășurate și programul pentru anul de curând început.

Civilizațiile vechi vin la Cărturești - Egiptul antic 18 ianuarie 2014

Noua Acropolă Iași

3 februarie 2014


Sâmbătă, 18 ianuarie, a avut loc prima prelegere din ciclul dedicat civilizațiilor antice care a abordat tema Egiptului antic. 

Voluntarii acropolitani au adus un zâmbet pe chipurile copiilor de la Centrul de Zi “Sf. Nicolae”

Noua Acropolă Timișoara

25 decembrie 2013


Membrii voluntari ai Noii Acropole din Timișoara au continuat acțiunile de binefacere, din preajma sărbătorilor de iarnă, vizitându-i pe copiii de la centrul de zi “Sfântul Nicolae”.  

Filosofia celebrată în orașul lui Ovidiu

Noua Acropolă Constanța

24 decembrie 2013


Filiala acropolitană din Constanţa a celebrat Ziua Mondială a Filosofiei  în colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Moș Crăciun a poposit și la copiii din localitatea Dor Mărunt

Noua Acropolă București

23 decembrie 2013


Sâmbătă, 14 septembrie 2013, a avut loc o întâlnire între membrii Asociaţiei Noua Acropolă din Bucureşti şi copiii şcolii din Dor Mărunt, o localitate din câmpia Bărăganului în care trăiesc multe familii cu posibilităţi materiale precare.  

Împreună am făcut fericite sărbătorile copiilor!

Noua Acropolă Timișoara

18 decembrie 2013


Voluntarii acropolitani, rudele şi prietenii lor, mulţi oameni de bine şi firmele SoftVision şi TheSmartCube au pus mână de la mână, leu de la leu şi au adunat cadouri consistente pentru cei 120 de copii de la o grădiniţă săptămânală din Timişoara.

Ziua Internaţională a Filosofiei la Iași

Noua Acropolă Iași

16 decembrie 2013


Ziua Internaţională a Filosofiei a fost sărbătorită la Iaşi de Noua Acropolă în colaborare cu cocheta librărie Floarea Vieţii.

© Noua Acropola 2018