Ştiri recente

Felicitări realizate cu veselie la Școala pentru copii cu deficiențe de auz, nr. 1

Noua Acropolă București

5 aprilie 2014


Sâmbătă, 29 martie, un grup de 14 membri acropolitani din București au vizitat copiii de la Școala de Copii cu deficiențe de auz, nr.1, cu care avem o colaborare constantă de mai mulți ani.

Expoziție Arhitectura sacră, 1-15 aprilie 2014, Muzeul Municipiului București

Noua Acropolă București

5 aprilie 2014


Marți, 1 aprilie, la Muzeul Municipiului București a avut loc vernisajul expoziției Arhitectura sacră. Tematica a fost vastă, cuprinzând subiecte precum Megaliții, Arhitectura sacră a bisericilor românești, Piramide, Temple, Mandala și Principiile geometriei sacre, Catedralele gotice, Orientarea după astre a construcțiilor sacre.

Conferință: Dragostea curtenească

Noua Acropolă București

5 aprilie 2014


Miercuri, 2 aprilie, la Biblioteca Metropolitană București a avut loc conferința cu tema Dragostea curtenească, susținută de Carmen Chifiriuc. În fața unui public numeros a prins viață, prin expunerea și imaginile prezentate, imaginea unui mod de viață rafinat care a însuflețit perioada Evului Mediu și a Renașterii.

Acţiune de plantare de copaci în Luna Pădurii

Noua Acropolă Cluj-Napoca

2 aprilie 2014


Martie, luna pădurii, ne-a dat prilejul să oferim o mână de ajutor naturii pentru a se regenera.  În 29 martie am organizat împreună cu Ocolul Silvic şi Clubul Ecologic Transilvania o acţiune de plantare de copaci în pădurea Hoia, la marginea frumosului oraş Cluj.

Acțiune ecologică la mare

Noua Acropolă Constanța

31 martie 2014


În luna martie, Noua Acropolă Constanța a adus impulsul primăverii în mijlocul orașului. Membrii acropolitani, alături de alți voluntari constănțeni, au curăţat siturile arheologice din centrul istoric al oraşului.

Noua Acropolă la Angajatori de Top

Noua Acropolă Timișoara

20 martie 2014


Numeroşi studenţi, tineri şi adulţi în căutare de noi provocări profesionale s-au strâns în 14 și 15 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, unde a avut loc târgul de cariere Angajatori de TOP.

Filosofie pentru viață în Oradea

Noua Acropolă Oradea

17 martie 2014


În 11 martie 2014, Noua Acropolă a susținut prima prelegere filosofică în Oradea. Pornind de la viața și creația lui Leonardo da Vinci, au fost prezentate câteva dintre ideile filosofiei despre om, sensul vieții, genialitate și libertate. 

Noi prelegeri filosofice în Timișoara

Noua Acropolă Timișoara

11 martie 2014


Începând cu luna februarie, Noua Acropolă din Timișoara a lansat o nouă serie de prelegeri filosofice. 

Noua Acropolă a poposit pe tărâmuri orădene

Noua Acropolă Oradea

4 martie 2014


În martie, Noua Acropolă a deschis un nou sediu în Oradea. Prin intermediul filialelor sale aflate în peste 50 de țări, Organizația Internațională Noua Acropolă propune un program de cursuri care oferă fiecărui individ instrumente pentru o mai bună cunoaştere de sine, a societăţii și a istoriei.

Noua Acropolă, o destinație culturală

Noua Acropolă Iași

10 februarie 2014


În perioada 31 ianuarie - 2 februarie s-a desfășurat la Palas Mall evenimentul intitulat "Destinații culturale la Iași", proiect ce reunește instituții și organizații cu profil cultural oferindu-le anual posibilitatea de a prezenta publicului sfera de activități desfășurate și programul pentru anul de curând început.

Civilizațiile vechi vin la Cărturești - Egiptul antic 18 ianuarie 2014

Noua Acropolă Iași

3 februarie 2014


Sâmbătă, 18 ianuarie, a avut loc prima prelegere din ciclul dedicat civilizațiilor antice care a abordat tema Egiptului antic. 

Voluntarii acropolitani au adus un zâmbet pe chipurile copiilor de la Centrul de Zi “Sf. Nicolae”

Noua Acropolă Timișoara

25 decembrie 2013


Membrii voluntari ai Noii Acropole din Timișoara au continuat acțiunile de binefacere, din preajma sărbătorilor de iarnă, vizitându-i pe copiii de la centrul de zi “Sfântul Nicolae”.  

1617181920