x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ziua Muzicii

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Ambasada, str. Anton Seiller nr. 2: Sâmbătă, 27 octombrie 2018

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0256.433151, 0744 781 989

na-timisoara@noua-acropola.ro

”Muzica este o lege morală. Ea dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereţii, viaţă şi veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenţa ordinii, înălţând sufletul către tot ce este bun, drept şi frumos”. - Platon

Vă invităm să ne lăsăm înălțați și rafinați de muzică și filosofie, sâmbătă, 27 octombrie, la Ambasada, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzicii.

Evenimentul va începe cu o prelegere filosofică despre muzică și educație, susținută de Monica Varga, prelegere prin care vom încerca să aflăm răspunsuri la întrebări precum: Ce reprezintă muzica pentru om? Care este importanța ei în educație? Ce este ritmul sau armonia? Cum putem folosi muzica și educația drept cale spre armonizare?

Vom continua evenimentul, cu un recital de pian la patru mâini și un trio de trompete susținut de elevii ”Colegiului Național de Artă Ion Vidu” sub îndrumarea domnului profesor Alin Ispas.

Organizarea acestui eveniment este realizată de voluntarii Asociaţiei Culturale Noua Acropolă Timișoara cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara.

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

 


Pentru mai multe informații:
Telefon: 0748 882 893
Email: na-timisoara@noua-acropola.ro