x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Ştiri recente

Renașterea Italiană la Cetatea Oradea

Noua Acropolă Oradea

29 octombrie 2014


În perioada 3-6 octombrie, Asociația Culturală Noua Acropolă a organizat, în cadrul Cetății Oradea, evenimentul Renașterea Italiană. Publicul interesat a putut vizita o expoziție documentară despre știința, filosofia, istoria, arta și arhitectura acestei perioade. 

Evenimente culturale în luna lui florar

Noua Acropolă Oradea

10 iunie 2014


În 22 mai, profesorul Ivo Ivanovici, directorul național al Asociației Culturale Noua Acropolă din România, a susținut conferința intitulată Influența platonismului în istorie. Participanții au aflat despre rolul jucat de filosofia platonică în momente istorice cheie, dar și despre importanța acestor idei pentru epoca actuală.

Ciclul de conferințe filosofice în Oradea

Noua Acropolă Oradea

8 aprilie 2014


Alături de conferința inaugurală Leonardo da Vinci - despre libertate și destin și deschiderea Cursului introductiv de Filosofie și Psihologie, orădenii au putut participa în luna martie la alte trei conferințe: Ce este dragostea?...după Platon, Cum poți fi fericit?...perspectiva stoicilor și Aventura vieții...după Bhagavad-Gita.  

Filosofie pentru viață în Oradea

Noua Acropolă Oradea

17 martie 2014


În 11 martie 2014, Noua Acropolă a susținut prima prelegere filosofică în Oradea. Pornind de la viața și creația lui Leonardo da Vinci, au fost prezentate câteva dintre ideile filosofiei despre om, sensul vieții, genialitate și libertate. 

Noua Acropolă a poposit pe tărâmuri orădene

Noua Acropolă Oradea

4 martie 2014


În martie, Noua Acropolă a deschis un nou sediu în Oradea. Prin intermediul filialelor sale aflate în peste 50 de țări, Organizația Internațională Noua Acropolă propune un program de cursuri care oferă fiecărui individ instrumente pentru o mai bună cunoaştere de sine, a societăţii și a istoriei.