x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Ştiri recente

Ziua Mondială a Filosofiei aniversată la Constanța

Noua Acropolă Constanța

21 noiembrie 2023


Noua Acropolă Constanța a sărbătorit Ziua Mondială a Filosofiei printr-o serie de evenimente dedicate valorii filosofiei în zilele noastre.

Acțiune ecologică de plantare de copaci în județul Călărași

Noua Acropolă București

21 noiembrie 2023


Sâmbătă, 18 noiembrie ne-am alăturat unui proiect de împădurire din județul Călărași. Voluntarii din Noua Acropola Bucuresti , cu entuziasm și voie bună, au plantat peste 100 de frasini.  

Ziua Filosofiei 2023

Noua Acropolă Oradea

18 noiembrie 2023


  În fiecare an, Organizația Internațională Noua Acropola celebrează în filialele sale Ziua Mondiala a Filosofiei. Inițiativa aniversării acestei zile aparţine Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) deoarece filosofia este disciplina care încurajează gândirea critică şi independentă, fiind capabilă să promoveze atât o mai bună înţelegere a lumii înconjurătoare, cât şi toleranţa, acceptarea altor puncte de vedere.  

Micul Prinț la Școala Gimnazială din Sălcioara (jud.Ialomița)

Noua Acropolă București

31 octombrie 2023


Sâmbătă, 28 octombrie, membrii din Asociația Culturală Noua Acropolă București, au prezentat piesa de teatru „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupery la Școala Gimnazială din Sălcioara (jud.Ialomița).

Atelier (de aranjamente florale:): Ikebana - arta si filosofie

Noua Acropolă Oradea

15 octombrie 2023


Duminică, 15 octombrie, la sediul Asociației Noua Acropolă din Oradea, s-a desfășurat o întâlnire dedicată artei și filosofiei Ikebana.

Filosofie pentru viață

Noua Acropolă Oradea

24 septembrie 2023


În 24 septembrie 2023, a avut loc premiera prezentării "Filosofie pentru viață" pe canalul de YouTube Noua Acropolă România.   

Atelier de pictură

Noua Acropolă Oradea

26 august 2023


Sâmbătă, 26 august, în curtea sediului Noii Acropole din Oradea, a avut loc un atelier de pictură pe reproducere arheologică din Civilizația Egiptului Antic.

Delia Steinberg Guzman, preşedintele onorific al Noua Acropolă, a încetat din viaţă

Noua Acropolă București

15 august 2023


Vă informăm cu mare tristețe că profesoara Delia Steinberg Guzmán a decedat în Spania. Dânsa a fost timp de 29 de ani Președinta Organizației Internaționale Noua Acropolă, iar după numirea actualului Președinte, Jose Carlos Adelantado Puchal, a exercitat funcția de Președintă onorifică.

Acțiune de voluntariat la Centrul pentru refugiați Edmond Nicolau

Noua Acropolă București

11 iulie 2023


În prima zi a luni iulie, am organizat o noua acțiune umanitară la Centrul de Refugiați din Ucraina Edmond Nicolau.

Târg de Voluntariat

Noua Acropolă Constanța

16 mai 2023


Marți 16 mai, am participat la Târgul de voluntariat organizat de Liceul Teoretic „Ovidius” și am prezentat elevilor valoarea voluntariatului pentru individ și comunitate.  

Festivalul Copiilor Oradea 2023

Noua Acropolă Oradea

01 iunie 2023


Joi, 1 iunie, de Ziua Internațională a copiilor, membrii din Oradea ai Asociației Noua Acropolă au organizat două ateliere de pictură pe basorelief. 

Târgul de carte Gaudeamus Oradea

Noua Acropolă Oradea

10 mai 2023


În perioada 10-14 mai 2023, membrii voluntari ai Asociației Noua Acropolă au participat la Târgul de carte Gaudeamus organizat in Piața Unirii, Oradea.