x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Pe durata aplicării restricţiilor datorate pandemiei cu noul coronavirus, toate cursurile organizate de Noua Acropolă România continuă în format on-line. Pentru informaţii şi înscrieri la cursul de filosofie practică vă puteţi adresa telefonic sau prin e-mail filialei respective, datele de contact fiind disponibile la secţiunea "Sedii". Despre activităţile filosofice, culturale şi de voluntariat desfăşurate în această perioadă, puteţi afla mai multe la secţiunea de ştiri de pe site.

Mihaela Bratuianu - Relaţii publice

Principiile Noii Acropole
PRINCIPIUL I

Promovarea unui Ideal de fraternitate internațională, bazată pe respectarea demnității umane, mai presus de diferențe de rasă sau sex, culturale, religioase, sociale etc.


PRINCIPIUL II

Cultivarea dragostei pentru Înțelepciune prin studiul comparat al filosofiilor, religiilor, științelor și artelor, pentru a promova cunoașterea ființei umane, a legilor Naturii și a Universului.


PRINCIPIUL III

Dezvoltarea celor mai bune aspecte ale potențialului uman, favorizând realizarea ființei umane ca individ și integrarea sa în societate și în natură, ca element activ și conștient ce poate îmbunătăți lumea.

Filosofie

AFLÄ‚ MAI MULT

Voluntariat

AFLÄ‚ MAI MULT

CITATUL ZILEI

Dragostea este o forţă uriaşă care uneşte lucrurile şi le susţine. 


JORGE ANGEL LIVRAGA

Ştiri recente

Conferință live: Ghid stoic pentru o viață mai bună

Noua Acropolă Constanța

26 iunie 2020


oua Acropolă Constanța a susținut o prelegere live despre filosofia stoică. Sub titlul „Ghid stoic pentru o viață mai bună” s-a discutat despre actualitatea sfaturilor lui Epictet, Seneca sau Marcus Aurelius pentru viața cotidiană.

AFLĂ MAI MULT

Conferință on-line: Pentru o mai bună cunoaștere de sine

Noua Acropolă București

25 iunie 2020


Prelegerea a adus în atenție diverse aspecte ale cunoașterii de sine: nevoia de a obține o reușită durabilă, capacitatea de a identifica țelurile valoroase în viață, de a recunoaște problemele personale și de a găsi soluții pentru a le rezolva, etc.

AFLĂ MAI MULT

Conferință live - Don Quijote - idealismul fără vârstă

Noua Acropolă București

17 iunie 2020


Pe 31 mai, conferința live susținută de Noua Acropolă din București a readus în prim-plan o temă mereu actuală: spiritul cavaleresc și eterna căutare a unui ideal care dă sens vieții, întruchipate de eroul Don Quijote.

AFLĂ MAI MULT

Noua Acropolă în lume

VEZI TOATE LOCAŢIILE

Evenimente

Pentru o mai bună cunoaștere de sine

Noua Acropola București

Eveniment cultural

Duminică, 14 iunie 2020

AFLĂ MAI MULT

CAFENEAUA FILOSOFICĂ

Noua Acropola Constanța

Eveniment cultural

Aprilie 2020

AFLĂ MAI MULT