x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Rezoluţiile O.I.N.A.

 

Afişează rezoluţiile pentru anul:

 

 

ADUNAREA GENERALĂ A OINA 2019. BUDAPESTA (UNGARIA)

HOTĂRÂREA ADUNĂRII GENERALE DIN 4 APRILIE 2019

Adunarea Generală a OINA a adoptat următoarele rezoluții:

  1. Adunarea Generală a OINA reafirmă, așa cum o face de mai multe decenii, nevoia de a promova formarea filosofică practică, reliefând valorile civice si umane.
  2. Adunarea Generală a OINA reafirmă angajamentul său față de educația culturală a noilor generații prin promovarea cunoașterii sub toate aspectele sale.
  3. Adunarea Generală a OINA continuă activitățile sale de voluntariat cu scopul de a promova integrarea și sprijinul acelora din rândul populației care au cea mai mare nevoie.
  4. Adunarea Generală recunoaște, felicită și apreciază inițiativa Organizației Culturale NOUA ACROPOLĂ INDIA de a organiza conferința pe tema „Promovarea schimbării reale” care a reușit să reunească lideri din diferite domenii ale cunoașterii, în primul eveniment de acest gen, ce s-a desfășurat împreună cu comemorarea a 150 de ani de la nașterea lui Mahatma Gandhi.

In ideea de a construi o punte către un viitor mai bun, OINA încurajează membrii săi să profite de această ocazie pentru a redescoperi bogata moștenire filosofică și umană din India, cu scopul de a oferi o contribuție esențială la progresul colectiv al umanității.

  1. În aceeași ordine de idei, cu ocazia a 150 de ani de la nașterea lui Mohandas Karmachand (Mahatma) Gandhi, Adunarea Generală recunoaște capacitatea de conducător a lui Gandhi și se inspiră din viața și moștenirea lui exemplară, caracterizate de căutarea neobosită a adevărului și a păcii, acestea fiind cheia pentru o reală schimbare globală și durabilă în lumea noastră de astăzi.

ORGANIZAȚIA INTERNAȚIONALĂ NOUA ACROPOLĂ afirmă angajamentul său față de obiectivul de a construi o societate mai echitabilă, onestă și liberă, mai mult chiar, invită membrii asociațiilor naționale la comemorarea acestei aniversări, prin cunoașterea moștenirii lui Gandhi, organizarea de activități culturale, conferințe și expoziții, cu scopul de a face publică contribuția lui importantă, extrăgând soluții practice care să răspundă provocărilor timpului nostru.