x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

Ştiri recente

Activitate de voluntariat socio-umanitar în Cluj-Napoca

Noua Acropolă Cluj-Napoca

6 mai 2020


În luna martie, mai mulți membrii din filiala Cluj-Napoca, au început să prepare hrană pentru persoanele nevoiașe, în colaborare Organizația „O masă caldă” susținută de primăria orașului.

Dezbateri filosofice toamnă 2017-primăvară 2018

Noua Acropolă Cluj-Napoca

10 mai 2018


Încă din toamna trecută am început să organizăm dezbateri filosofice pe diverse teme, pornind de la ideile marilor filosofi. Aceste activități s-au bucurat de un mare interes din partea publicului clujean și ne-au oferit oportunitatea să readucem în actualitate concepte ca libertatea interioară, curaj, dreptate, dragoste și multe altele. Am stat până acum De vorbă cu Platon despre: suflet, dreptate, dragoste și fericire, dar și cu filosofii stoici Marcus Aurelius, Seneca și Epictet, iar in continuare am pregătit o serie de discuții despre valorile eroilor mitologici din diverse culturi.  

Atelier de pictură egipteană și aztecă

Noua Acropolă Cluj-Napoca

9 mai 2018


Anul acesta am avut mai multe ocazii să ne întâlnim cu vechi simboluri din culturile Egiptului antic și a Americii precolumbiene. Am încercat să deslușim puțin din istoria acestor civilizații fascinante, dar și să identificăm unele canoane pe care le ultilizau în arta lor, prin intermediul atelierelor de pictură pe care le-am organizat în fiecare lună la sediul nostru din Cluj-Napoca.

Acţiune de plantare de copaci în Luna Pădurii

Noua Acropolă Cluj-Napoca

2 aprilie 2014


Martie, luna pădurii, ne-a dat prilejul să oferim o mână de ajutor naturii pentru a se regenera.  În 29 martie am organizat împreună cu Ocolul Silvic şi Clubul Ecologic Transilvania o acţiune de plantare de copaci în pădurea Hoia, la marginea frumosului oraş Cluj.