x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ştiri recente

Renașterea...în București

Noua Acropolă București

25.11.2015


A treia manifestare din acest an desfășurată în sediul central al Noii Acropole sub genericul „Renașterea”, a reunit o călătorie vizuală și muzicală pe harta Europei occidentale și centrale în timpul Renașterii...

Zilele Filosofiei în București

Noua Acropolă București

25 noiembrie 2015


În luna noiembrie a fiecărui an, Asociaţia Culturală Noua Acropolă răspunde inițiativei lansate de Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) de a celebra Ziua Mondială a Filosofiei. Cu acest prilej, în perioada 16 – 22 noiembrie Noua Acropolă București a organizat la sediul central al Bibliotecii Metropolitane București, evenimentul „Filosofie și educație”.

Acțiune socio-umanitară la Școala de copii din Īnfrățirea, com. Dor Mărunt

Noua Acropolă București

23 septembrie 2015


În pragul începerii noului an școlar, ne-am reîntâlnit cu copiii din satul Înfrățirea, com. Dor Mărunt, jud. Călărași.

Renașterea valorilor clasice

Noua Acropolă București

5 iulie 2015


Sâmbătă, 6 iunie 2015,  în sediul din București al Noii Acropole am organizat a doua întâlnire din ciclul „Renașterea valorilor clasice”.

Teatru de păpuși cu ocazia Zilei Copilului

Noua Acropolă București

2 iulie 2015


Cu ocazia zilei de 1 Iunie trupa de teatru de păpuși a Noii Acropole București a oferit două reprezentații cu piesa „Momo” .

Noua Acropolă la ONGFest 2015

Noua Acropolă București

16 mai 2015


Sărbătoarea ONG-urilor ne-a adus și în acest an în parcul Herăstrău, unde, sub genericul „Sădim idei. Comunităm” i-am sărbătorit pe acei oameni care, indiferent de circumstanțe, se implică pentru a realiza ceva valoros pentru comunitatea lor.

Expoziție-eveniment: Mai aproape de stele

Noua Acropolă București

14 aprilie 2015


Luni, 30 martie a avut loc deschiderea oficială a expoziției „Mai aproape de stele” în holul Muzeului Municipiului București.

Acțiune socio-umanitară la Școala de copii surzi nr.1 din București

Noua Acropolă București

10 aprilie 2015


Sâmbătă 14 februarie 2015, ne-am întâlnit din nou cu copiii de la Școala de Surzi nr.1 din capitală. În cadrul acestei întâlniri, am ales să le prezentăm mitul despre Tezeu și Ariadna, sub forma unei scurte piese de teatru...

Reprezentație teatrală: Școala de filosofie la Casa de Cultură a Studenților București

Noua Acropolă București

10 aprilie 2015


Sâmbătă, 28 februarie, trupa de teatru a Noii Acropole București a prezentat pe scena Casei Studenților piesa de teatru Școala de filosofie.

Renașterea valorilor clasice

Noua Acropolă București

9 aprilie 2015


Sub genericul „Renașterea valorilor clasice”, Noua Acropolă din București a organizat în lunile ianuarie-februarie 2015 o expoziție în holul Facultății de Psihologie București.

Acțiune socio-umanitară la Căminul de bătrâni Stejarul

Noua Acropolă București

6 aprilie 2015


Anul acesta ne-am reîntors la Căminul de bătrâni Stejarul, pentru a vesti primăvara pensionarilor cazați în cămin. Le-am oferit flori, am recitat poezii de primăvară pe versuri de George Topârceanu, Mihai Eminescu, Alexandru Macedonski, Lucian Blaga, am ascultat muzica lui Vivaldi și Strauss și am cântat împreună cu ei.

Acțiune socio-umanitară la Școala din Dor Mărunt

Noua Acropolă București

15 octombrie 2014


Într-o duminică din luna septembrie, un grup de 13 membri acropolitani și simpatizanți i-a vizitat pe copiii de la Școala din Dor Mărunt.