x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK
Urmariţi-ne şi pe pe mediile sociale:

╚Üin├ónd cont de gravitatea ╚Öi imprevizibilitatea modului de r─âsp├óndire a actualei epidemii de coronavirus (COVID-19), ├«ncep├ónd cu ziua de vineri, 13.03.2020, se ├«ntrerupe p├ón─â ├«n 30.04.2020 (cu posibilitatea prelungirii perioadei de ├«ntrerupere) desf─â╚Öurarea tuturor activit─â╚Ťilor publice (conferin╚Ťe, expozi╚Ťii, mese rotunde, conversa╚Ťii filosofice, ac╚Ťiuni de voluntariat social sau de ecologie etc.), precum ╚Öi a cursurilor ╚Öi a altor forme de activitate pentru grupuri de participan╚Ťi ├«n spa╚Ťiile externe ╚Öi ├«n interiorul tuturor sediilor NA ├«n Rom├ónia (Bucure╚Öti, Arad, Cluj Napoca, Constan╚Ťa, Ia╚Öi, Oradea ╚Öi Timi╚Öoara). Vom ├«ncerca s─â p─âstr─âm leg─âtura prin mijloace de comunicare electronice ╚Öi, dac─â situa╚Ťia de criz─â se va prelungi, vom asigura continuitatea cursurilor (╚Öi, ├«n m─âsura posibilului, a altor forme de colaborare) cu ajutorul mijloacelor de comunicare audio-vizual─â existente (Skype etc.).

V─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru toate informa╚Ťiile suplimentare.

Ivo Ivanovici, director.

Despre eroism ... după Bhagavad Gita

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

Biblioteca Metropolitană București, Str. Tache Ionescu nr. 4 (piața Amzei): Miercuri, 12 septembrie 2012

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

031 4052024 Mobil: 0723 332 633

na-bucuresti@noua-acropola.ro

Ce reprezintă un erou? Poate fi un personaj dintr-o poveste, un erou dintr-un film de aventuri sau protagonistul unei știri de interes. Dar oare ce face diferența dintre un erou și un om obișnuit? Putem deveni și noi eroi? Care este valoarea eroismului în lumea de astăzi?
Conferința vă propune o întâlnire cu Arjuna, arhetipul eroului dintr-un vechi text indian, Bhagavad Gita, cu lupta pe care el trebuie să o ducă pentru a se cuceri pe sine, pentru a  găsi curajul de a înfrunta probele vieții și a deveni un erou. „Este o invitație la eroism: să fii diferit, să fii mai bun, să fii senin, cinstit și drept”. Delia Steinberg Guzman, „Eroul cotidian”.