x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Ziua Europei la Arad

NOUA ACROPOLĂ

12 iunie 2016

În data de 9 mai, Ziua Europei a fost sărbătorită la Arad prin spectacole de dansuri tradiționale ale țărilor membre ale Uniunii Europene și corturi de prezentare ale țărilor, realizate de către instituții de învățământ, organizații neguvernamentale sau voluntari, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Municipiul Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad, ș.a.

Noua Acropolă a venit în întâmpinarea publicului doritor cu posibilitatea de a afla mai multe despre civilizația elenă și simbolurile ei printr-o expoziție de reproduceri arheologice grecești realizate manual în atelierul asociației. Voluntarii au oferit și informații despre viața și ideile filosofice ale înțelepților antichității: Democrit, Thales, Platon, Eschil, Pitagora și Socrate, despre școlile din Grecia clasică și despre sensul teatrului grec de misterii - tragedia.

În continuare te invităm la Cursul introductiv de Filosofie și Psihologie pentru a afla mai multe și despre alte centre civilizatorice care au lăsat urme în istorie prin scrierile și realizările lor în diverse domenii ale cunoașterii umane. 
http://www.noua-acropola.ro/ar…/activitati/curs-de-filosofie