x
Acest site utilizeaza cookie-uri. Continuand navigarea pe site, sunteti de acord cu stocarea acestor informatii. OK

Micul Prinț - despre importanța onestității

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

sediul Noua Acropolă Oradea, str. Republicii nr 64 (zona Piata București/Gară): Miercuri, 22 ianuarie 2020

 

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0755 292 542

na-oradea@noua-acropola.ro

"Vezi limpede doar cu inima. Lucrurile esențiale sunt ascunse ochilor.”, spune Micul Prinț. Atunci când reușim să captăm lucrurile esențiale, reușim să acceptăm, să înțelegem și să ieșim învingători din provocările pe care viața noastră ni le propune.

Cum ajungem la lucrurile esențiale? În prezentarea de miercuri, 22 ianuarie, vă propunem să sondăm importanța onestității pentru acest proces. De asemenea, vom studia despre cum putem fi mai onești cu noi înșine, dar și cu ceilalți. Totodată, vom aborda și tema echilibrului corect între sinceritate, bunăvoință, justețe și diplomației și care sunt riscurile pe care avem nevoie să ni le asumăm pentru a menține acest echilibru.

Aceste investigații vor fi realizate pornind de la aventurile frumosului personaj din Micul Prinț. Atunci când deslușim la un nivel mai profund ce înseamnă onestitatea, corectitudinea, bunătatea, armonia și alte valori umane, descoperim că acestea sunt principii care pot fi aplicate cu succes în viața de zi cu zi, oferindu-i acesteia mai multă lumină, fericire și echilibru. 

Prezentarea va fi urmată de un dialog despre onestitate, valori umane și alte subiecte de interes. 

Informații și înscrieri la telefon 0755 292 542.