Healthy Planet Expo

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

La Căpițe, Bulevardul Vasile Pârvan 9, Timișoara: Duminică, 21 mai 2017

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

0256.433151, 0744.635490
na-timisoara@noua-acropola.ro

Duminica aceasta (21 mai), ne găsiți la Healthy Planet Expo, care va avea loc La Căpițe!  Vom participa cu ateliere care aduc echilibru și armonie pentru trup și suflet. 

 

Pentru a putea trăi în acord cu natura sa interioară, este nevoie ca omul să acorde atenție, pe lângă igiena fizică, și igienei sale mentale și psihologice. Stă în puterea omului să-și domine sau să evite emoțiile negative și să le dezvolte pe cele benefice, să gândească cu propria minte fără a se lăsa influențat de diferitele curente de opinie și să acționeze în conformitate cu criterii sănătoase.

 

Acesta este programul atelierelor:

11:00 - 13:00 - 5 minute de filosofie (întrebări și răspunsuri)

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul

 

15:00 - 16:00 - 7 metode de purificare a lumii emoționale (workshop)

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul

 

17:00 - 19:00 - Recycled and hand-made – atelier de reciclare și de confecționare a
hârtiei

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul        

 

19:00 - 20:00 - 5 minute de filosofie (întrebări și răspunsuri)

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul

 

Filosofia ne însoțește în viață și ne îndrumă să ne cunoaștem pe noi înșine și să dezvoltăm cele mai frumoase sentimente umane, atât pentru împlinirea noastră personală, cât și pentru a contribui la înfăptuirea unei lumi mai bune. 

Cei interesați de soluțiile practice oferite de filosofie pentru îmbunătățirea calităţii vieţii pot participa la Atelierul 5 minute de filosofie, în care vor putea pune întrebări legate de sensul vieții, despre om sau societate și la care vor primi răspunsuri inspirate din filosofia lui Platon, Aristotel, Plotin, Marcus Aureliu, Buddha și a Indiei clasice.

De asemenea, vă invităm la un workshop în care vă propunem 7 metode de purificare a lumii emoționale inspirate din sfaturile stoicilor şi ale buddhismului tibetan.


În ideea unei reciclări mai responsabile a deșeurilor casnice propunem un Atelier de realizare, reciclare și confecționare a hârtiei. Aceasta este o soluție creativă ce ne ajută la folosirea responsabilă a resurselor de care dispunem pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a ne opune consumismului.


Te așteptăm să petrecem o duminică frumoasă împreună!

0256.433151, 0744.635490
na-timisoara@noua-acropola.ro

© Noua Acropola 2018